Актуалните предложения за сезон пролет-лято, за да сме в крак с днешните тенденции са свободни рокли, аксесоари, маникюр, поли и блузи на разнообразни цветя. Така ще сме елегантни и красиви.

Колекциите на голяма част от дизайнерите този сезон са подчинени на флоралните мотиви.Бъдете креативни и украсете своите дрехи с най-различни цветя. Цветя можете да закупите от почти всеки магазин за аксесоари, а дори и от сергиите по улиците. Модели има всякакви - от огромни до малки, от рози до гербери, от черно до бяло и много други.

Цветята са много удобен аксесоар, защото могат да се носят навсякъде: по дрехи, по чанти, по шапки, шалове, както и по косата. Освен това могат и да се включват в много и различни прически.Всичко, от което се нуждаете, за да внесете радост и цвят във вашия образ са дрехи с флорални щампи. Внимавайте: този тренд не е подходящ за всяка жена или момиче. Десените на едри цветя оптически разширяват фигурата.

Дизайнерите се погрижиха, след дългата и студена зима веднага да потънете в пролетна атмосферата и да „разцъфтите“ като заобикалящата ви природа