Вдъхновена от предстоящата сватба на една до уши влюбена приятелска двойка, нямаше как да не бъда съпричастна в избор на рокля, обувки, даване на идеи за цвят, кройка, дължина и модел, в които булката ще се чувства най-добре и ще изглежда неповторимо!

С голямо удоволствие отделих малко време, преглеждайки няколко сайта на модни дизайнери, които са ми направили впечатление с техни изискани и елегантни рокли, порових се тук, там… и неочаквано, ей така очите ми останаха върху творенията на израелския дизайнер Inbal Dror.

В пролетно-лятната котюр колекция за 2012-а на Inbal Dror наблюдаваме както класически, така и ретро елементи с много интересни решения на дизайна.

Всички модели са фантастични и уникални сами по себе си. Всяка дама би се радвала на своята сватба да бъде с такава прелестна рокля.

Изборът със сигурност е много труден, т.като разнообразието от модели е огромно (!), затова ви предлагам да се насладите на абсолютно всички рокли от колекцията в нашата галерия ето ТУК, а вижте някои рокли по-долу и дано се вдъхновите и вие…

ВИДЕО: