Тези дни, на фен страница на певицата Рут Колева във Facebook се появи запитване към почитателите, към кое парче от дебютния й албум „Within Whispers” биха искали да видят и клип. По всичко личи, че соул дивата крои планове да зарадва феновете си с ново видео.

Последните снимки върху нейно парче се появиха преди няколко месеца, към песента „Защо”. Видеото беше режисирано от водещата на риалити шоуто „Кастинг” на БНТ - Ива Гочева и за кратко набра голяма популярност в интернет сайтовете.

Не по-малък успех имаше и дебютният клип на певицата, продукция на младия режисьор Иван Москов – този път към сингъла „Близо”.

През 2010, същото видео беше номинирано за най-добър клип на годишните музикални награди на Б Г Радио.

Преди няколко седмици, Рут беше удостоена с още 3 номинирана в категориите: Най-добър дует – за парчето „I Care” съвместно с Белослава, за Най-добър албум (Within Whispers) и за Най-добър изпълнител за 2012г.

Остава загатката, на кого ще се довери Рут за предстоящия си клип и кое парче ще предпочетат феновете й. Вероятно талантливата певица е мотивирана през тази година да впечатли почитателите и критиците с предстоящото си видео.