Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Стейси, Ванеса или Дженифър?

Три толкова различни известни дами с една и съща приказна рокля на Maria Lucia Hohan.

В края на октомври миналата година приятелката на Джордж Клуни, Стейси Кейблър, се бе спряла на рокля без презрамки на дизайнерката Maria Lucia Hohan за премиерата на “The Descendants” в Лондон.

32-годишната русокосата красавица демонстрира завидна фигура, изглеждайки страхотно в дрехата в цвят шампанско и дължина до земята.

Тя я бе комбинирала с обеци Le Vian и пръстен Hellmuth, а косата й бе вързана назад.

23-годишната сладурана Ванеса Хъджинс се появи в началото на февруари на премиерата на „Journey 2: The Mysterious Island” със същата рокля, но в друг цвят.

Младата актриса сияеше по-силно и от слънцето с жълтата рокля, която си контрастираше идеално с нейната тъмна коса и тен на кожата.

Усмивката на лицето й не се скри нито за миг, което може би се дължеше и на нейната половинка, Остин Бътлър, който я придружаваше.

Надникнахме и зад кадър на снимките към фотосесия за сп. Vanity Fair с главно действащо лице Дженифър Хъдсън.

Певицата и актриса бе облечена с жълтия модел на Maria Lucia Hohan.

30-годишната чаровница изглеждаше самоуверена и секси. "Сега изглеждам по-млада, отколкото в гимназията", сподели гордо Джен след като успя да свали почти 40 кг.!

ВИДЕО:

Трите дами може да нямат нищо общо помежду си, но трябва да си признаем, че и трите спокойно може да се конкурират в „най-успешна визия”. Гласувайте в нашата анкета по-долу за вашата фаворитка или чрез коментар.