Днес решихме да ви представим една сватба, която силно ни развълнува и трогна.

Младите влюбени Месила и Кевин, отпразнуваха своята любов с романтична и изискана церемония, от която може да почерпите невероятни идеи.

Двойката си каза заветното да в шикозния санфранциски хотел Палас. Цялата сватба беше изключително стилна и с класическа визия. В цветовата палитра преобладаваха топли и нежни цветове - пепел от рози, слонова кост и шампанско.

Детайлите издържани в златисто и перлено допълваха по неповторим начин елегантния облик на церемонията, превръщайки я в истинско арт творение.

Младоженците разкриха, че избирайки дизайна те не са се робували на модните тенденции, а са целели той да бъде точно отражение на тяхна душевност.

Другото, на което изключително са държали влюбените е в най-щастливия за тях ден да имат лично отношение към всеки един от 100-те гостите, за да може посетителите на сватбата максимално да се забавляват и да съпреживеят цялата еуфорията около романтичното събитие.

Булката се беше спряла на елегантна рокля на Вера Уанг, съчетана с нежни бижута и обувки Валентино с инкрустирани перли.

За шаферките Мелиса бе избрала много шик черни роклки, като остави тяхната собствена индивидуалност да ги води при избора на бижута.

Двойката сподели, че това е бил най-романтичният ден в живота им, цялата церемония е била изпълнена със спиращи дъха моменти. Въпреки това булката е категорична, че най- хубавият спомен е как върви към олтара, заобиколена от близките й, а там на края на пътя я чака той - любимият й мъж.