Автор
Woman.bg

Скарлет Йохансон получи звезда на Алеята на славата

Звездата от "Отмъстителите" беше в компанията на колегата си от филма Джеръми Ренър при получаването на престижната награда вчера. Джеръми се пошегува, че работата със Скарлет била ужасяваща за него.

"Работата с нея беше изключително...ужасна. За шест месеца тя постоянно ме захвърляше насам-натам, биеше ме, стъпваше върху мен и всеки ден бършеше пода с достойнството и самоуважението ми и всичко това с усмивка на лице. Сега най-сетне аз мога да стъпя върху теб, скъпа", каза с чувство за хумор Ренър.27-годишната актриса краси големия екран още от 10-годишна възраст. Родената в Ню Йорк Скарлет благодари на майка си и на баба си, които също присъстваха на церемонията, за това, че са я вдъхновили да бъде силна, съвременна, независима жена.

Йохансон дебютира в киното през 1994 г. във филма "Норт", в който си партнира с Илайджа Ууд. През 1998 г. тя се снима във филма "Повелителят на конете", а през 2001 г. - в "Призрачен свят". Сред другите ярки филми на Скарлет са "Изгубени в превода" (2003 г.), "Мач пойнт" (2004 г.) и "Любовна песен за Боби Лонг", за който беше номинирана за "Златен глобус".Сега тя снима филма "Черна вдовица", в който си партнира с Робърт Дауни-джуниър, Самюел Джексън и Крис Хемсуърт.