На много мъже им е неприятно, ако жената до тях е основният източник на пари в семейството. Такива случаи има и сред известните личности.

В списъка на най-влиятелните знаменитости на Форбс само 11 от общо 50 са жени, а от тях само 5 са в стабилна връзка.

Вижте още няколко звездни двойки, където жената прави повече пари от мъжа, представени от profit.bg:

Гуен Стефани и Гевин Росдейл

Освен като бивша вокалистка на No Doubt, Гуен е известна и със соловата си кариера, както и с модната си марка L.A.M.B.

Няма данни за това колко точно прави Гуен на година, но то със сигурност е повече от това, което изкарва съпругът й, чиято група Bush отдавна не съществува, а той няма никакви нови проекти от години.

Галерия: Гуен Стефани и Гевин Росдейл

Хилари Дъф и Майк Комри

Майк е бивш канадски хокеист. Откакто прекрати кариерата си, големите пари за него свършиха, а Хилари е на върха на славата си като певица, актриса и дизайнерка на дрехи.

Галерия: Хилари Дъф и Майк Комри

Опра и Стедман

Опра Уинфри е направила 290 милиона долара за последната година. Нейният партньор в последните 38 години Стедман Греъм не е известна личност.

Той е бизнесмен и писател, но повечето хора не биха го разпознали на улицата. Не е ясно каква сума е спечелил за последната година, но едва ли е повече от 290 млн. долара.

Галерия: Опра и Стедман

Хайди Клум и Сийл

Наскоро стана ясно, че двамата се развеждат след 7-годишен брак. Хайди е един от най-добре печелещите модели в света. Тя води и две много успешно шоу програми – една в САЩ и една в родната Германия. Сийл е бивша поп звезда.

Галерия: Хайди Клум и Сийл

Жизел Бюндхен и Том Брейди

Момичето на Victoria's Secret е най-високоплатеният модел в света и засенчва доходите на съпруга си. Жизел има и много успешна модна марка.

Тя прави по 42 милиона долара на година, а той има 4-годишен договор за общо 72 млн. долара с отбора на Patriots. Дори и като се вземат под внимание неговите рекламни договори (които са скромни), Жизел пак прави повече пари от него.

Галерия: Жизел Бюндхен и Том Брейди