Силно прибрана по тялото рокля тип “молив“ е в челните позиции на модните дизайнери за топлите месеци.

Тази дреха е символ на елегантност и стил и трябва да присъства във всеки един дамски гардероб.

Ние от Woman.bg почитаме всичко, което подчертава женската красота и най-вече дамите, които се гордеят със своите фигури, такива каквато природата ги е създала! За нас всяка фигура има своя чар, показана по естетически красив и елегантен начин.

Именно тези рокли (които не само Виктория Бекъм възвърна в колекциите си), излъчват сексапил и придават блясък на всяка една дама.

На тези рокли подхождат обувки на висок ток. Подчертаването на талията е задължително и колкото по-обемен е колана, толкова по-добре. А за образът на деловата жена може да се допълни лек (в летните месеци ви съветваме да е цветвен) шал, вързан на шията.

Стандартната дължина на рокля тип „молив” е на 2-3 см под коляното или до средата на прасеца. Тя зрително удължава крака и създава илюзия за съблазнителен женски силует „пясъчен часовник“.

Модата през сезон пролет-лято диктува да се обличаме с бяло, светло сиво, теменужено синьо, тюркоаз, сиво-розово, жълто, теракотено, кафе и бронз. Правила няма относно нюансите на облеклото, важното е да рокля молив в цвят, който отива на вашия цветотин и настроение!