Ще ви покажем една оригинална и романтична идея за най-важния ден в живота на всяка една влюбена двойка.

Винтидж стилът е актуален не само при модата… Напоследък той се е наложил и при сватбения ден.

Основното за сватбената декорация са цветовете, които са нежни и пастелни. Използвайте ретро вази или чайници, в които да поставите цветята (рози, далии, хортензии…).

Бъдете нестандартни и различни и смело използвайте ретро аксесоари като велосипед или грамофон. И в този ред на мисли, ако искате всичко да следва този стил – спрете се на подходяща музика от отминалите години.

Идеалното място за вашата сватба трябва да е съобразено с цялостната винтидж идея.

Спрете се на някоя бална зала с невероятно високи тавани, страхотен музей или арт галерия. С подходящата декорация почти всяка зала или ресторант може да придобие необходимата романтична атмосфера. Това определено е нестандартна локация, но бъдете сигурни, че ще пожънете голям успех!

Дойде ред и на НЕЯ – сватбената рокля на булката.

Изберете си рокля в цвят шампанско или в нежен бледо розов нюанс. По роклята може да има камъни, дантела, плетени бродерии. Аксесоарите, на които да заложите са гердан от перли, голяма брошка, женствена воалетка или дантелени ръкавици.

Страстно червени устни и черна очна линия властват в грима за винтидж сватба, а прическата нека е прибрана назад.

Ще бъдете най-неотразимата булка на света!

Всеки един ваш гост ще бъде приятно изненадан и очарован от вашите уникални решения, а кой знае, може и да вдъхновите други двойки… Все пак почти всяка сватба е стандартна, но ако искате да бъдете различни, то сватба във винтидж стил ще впечатли всички.

Сътворете вашата сватбена приказка с много любов и желание.

ВИДЕО: