В унисон с времето, което за съжаление ни върна няколко месеца назад, ви представяме есенно-зимната колекция на един от любимите ни млади дизайнери Haider Ackermann за 2012-а.

Колумбиецът твори за истинската, стилна и загадъчна жена. Новата му колекция е завладяваща, хармонична, като по този начин той разказва за своята собствена вълшебна история. Една приказка, в която с удоволствие искаме да се потопим.

* Haider Ackermann

Haider Ackermann създава един модерен, осъвременен силует, който страшно много ни допада. Модните критици са единодушни, че това бе една от най-добрите колекции, показани в Париж.

Дизайнерът, чието студио се намира в Париж обяснява, че дамската мода за него е фантазия. Женствеността за него играе главна роля в неговото творчество. Моделите на пръв поглед изглеждат прости, но те са майсторски изработени и премислени.

Виждаме пристегнати талии с широки колани, които наподобяват корсет и изключително красиво подчертават силуета.

Дълбоки гънки, лъскава материя и стилна визия – дизайнерът е във вихъра си и ние го аплодираме за толкова много изящество и загадъчен сексапил.

Голям фен на Haider Ackermann е актрисата Тилда Суинтън, която се появи вчера на фестивала в Кан с негова рокля от колекцията:

ВИДЕО: