На премиерата на комедията „What To Expect When You Are Expecting” („Очаквай неочакваното”) в Лондон, две от звездите, участвали в лентата, блеснаха на червения килим, всяка по свой уникален начин.

Става въпрос за вечно усмихнатата Камерън Диас и сладураната Шерил Коул.

Неотдавна холивудската чаровница и британката се снимаха в "Очаквай неочакваното", където певицата изигра съдия в измислено ТВ предаване за таланти.

"Тя е страхотна! Прелестна е! Имаше толкова хубава енергия. Това, което стори, бе услуга за нас. И освен това бе много забавна", сподели в интервю Камерън.

Изглежда симпатиите една към друга са взаимни, тъй като двете звезди не спряха да се шегуват и прегръщат на вчерашната премиера.

Тоалетите на двете красавици бяха в класическо бяло, но всяка се бе спряла на различна дреха.

39-годишната Камерън се бе спряла на бял гащеризон без презрамки на любимата й дизайнерка Stella McCartney, който допълнително издължаваше страхотната й фигура.

Британската звезда също бе избрала този цвят за своята изява. Шерил бе облечена в бяла рокля от пролетно-лятната колекция за 2012-а на Виктория Бекъм.

Дрехата е с красив детайл около врата, което позволява на останалата част от визията да е по-семпла. Роклята, която от кръста надолу се разкроява в кремав разкош, идеално контрастираше с тъмната й коса и тен.

Дрехата от пролетно-лятната колекция на Виктория Бекъм:

Коя визия ви допада повече? Гласувайте в нашата анкета по-долу или споделете мнението си чрез коментар.