Автор
Woman.bg

Анджелина Джоли: Гледането на шест деца е лесно

Анджелина Джоли разкри, че семейният живот не й се отразява никак зле. Актрисата смята, че грижите за шестте деца са нещо "лесно” и тя никога не се притеснява от прекалено забързания живот на семейството си.

Звездата не съжалява, че има толкова голямо семейство и не я интересува колко много други неща изпуска заради него.37-годишната актриса твърди, че кариерата й е на заден план в сравнение с децата и мъжа й, съобщава ContactMusic.com.

"Лесно ми е да гледам децата, въпреки че отнема доста енергия и трябва да се откажа от голяма част от личното си време”, разкрива Анджелина. "Децата са толкова голяма част от моя живот и този на Брад, че не се притесняваме за това, че не работим толкова често”.Въпреки това множеството деца карат Джоли да признае, че често страда от недоспиване. Все пак Анджелина твърди, че това, което й липсва е единствено сънят. Тя е щастлива, че близнаците вече са пораснали и тя и Брад имат повече време, което могат да прекарват заедно.По думите на Аднжелина винаги е по-натоварващо да имаш две бебета, които се нуждаят от непрестанни грижи, пред това да имаш две вече пораснали деца, които не изискват непрестанно внимание.

Източник: inews.bg