Автор
Woman.bg

Как биха изглеждали звездите, ако нямаха пари?

Звездите харчат хиляди долари, за да поддържат лицата и телата си млади и да имат моден гардероб.

Как биха изглеждали те обаче, ако нямаха пари? Ако около тях не пърхаха рояци стилисти, дизайнери, коафьори и лични фитнес треньори?

Такива въпроси си задал преди време американският художник Дани Евънс, магьосник на Фотошопа, който за минути превръща всяко плашило в красавица – и обратно! Колко му е от една истинска звезда да направи средностатистическа домакиня. Лелка с наднормено тегло и жалка прическа. Дани е качил на сайта си серия интересни снимки, на които известни актьори и музиканти са преобразени – и смешно, и тъжно.

На 43 години Дженифър Анистън изглежда двойно по-млада: актрисата е стройна и стегната благодарение на жестоката диета и всекидневните тренировки с личен треньор. А ако всичко това го нямаше? Тя навярно щеше да се запусне и да се “поправи”. Тъй като Анистън има гръцки корен, култът към храната и обилните семейни трапези са в кръвта й.


Благодарение на ботокса и многочислените пластични операции Мадона на 53 изглежда поне с 10 години по-млада. Но ако ги нямаше подръка най-новите постижения на световната козметология, тя навярно щеше да изглежда много по-стара и би се обличала в съответствие с възрастта си.

Сложно е да си представим Анджелина Джоли и Брад Пит като семейна двойка на средна възраст от някое забутано място в Оклахома.

Брад наистина би мотъл да носи козя брадичка – като онази, с която се кипреше почти година, след като спря да се бръсне. Анджелина и в новия си образ е красавица. Впечатлението могат да развалят единствено нелепите рокля и прическа. Но жена с нейното възпитание едва ли би си позволила подобни изцепки.