Напоследък все повече звездни дами залагат на рокли дело на италианския гигант Gucci за появата си на червения килим, затова решихме в една статия да подберем и да ви представим най-впечатляващите тоалети, на които попаднахме.

Въпреки крехката си 18-годишна възраст Дакота Фанинг се очертава като една от изключително талантливите холивудски актриси.

За пореден път обаче чаровната русокоска успя да ни впечатли не само с актьорската си игра, но и със стилната си визия.

На светско събитие в Калифорния, провело се началото на юни месец тази година, младата красавица се появи с ослепителна дълга до земята рокля от пред-есенната колекция на Gucci за 2012 година.

Елегантната дреха представлява истинско творение от коприна, издържано в нежен коралов цвят.

Светлокосата звезда бе допълнила визията си с тънък черен колан и малка златисто-черна чантичка, отново дело на брандa.

Нюйоркската премиера на лентата Savages събра две, от най-красивите съвременни актриси, които освен с много чар пленяваха и с невероятно стилните си рокли.

Мексиканската гордост Салма Хайек бе заложила на ефектна дълга до земята изумрудено-зелена рокля Gucci, която идеално подчертаваше женствените извивки на 46-годишната знаменитост.

Не беше изненада за никого, че новото лице на италианската модна марка Gucci - Блек Лайвли се появи на филмовото събитие облечена в нежно, жълто творение на бранда.

Звездата от "Клюкарката" бе допълнила елегантната дреха с V-образно деколте със сини обеци и гривна, дело на Lorraine Schwartz.

Гласувайте за вашата фаворитка в анкетата по-долу!