Автор
Woman.bg

Ванеса Паради завиждала на успеха на Джони Деп

След 14-годишна връзка Ванеса Паради и Джони Деп се разделиха. И сред причините за раздялата им вече се споменава ревността на Ванеса от успеха в киното на Джони.

"Те имаха много взривоопасни спорове. Ванеса искаше да си изкара яда върху него. Тогава Джони започна да пие много. Фактът, че вижда как семейството, което толкова много обичаше, се разпада, разби сърцето на Джони", разкри запознат източник пред сп. "Ю Ес Уикли".

Ванеса пък никога не била доволна от поведението на приятеля й. "Нищо от това, което правеше Джони не беше достатъчно добро за Ванеса. Когато той работеше, тя не беше щастлива. А когато не работеше, тя го наричаше безделник, защото не правел достатъчно за децата и семейството си", допълва източникът.

Тази година сп. "Форбс" постави Деп на седмо място по богатство в света. Той е спечелил 24 милиона евро за ролите си в последните си три филма. От известно време беше ясно, че има проблеми във връзката му с Паради, но едва на 19 юни двамата официално обявиха, че се разделят.

"Сърцето на Джони беше разбито, но той беше съгласен, че раздялата не трябва да се отразява на живота на децата им. Затова те я обявиха толкова късно", разкрива източникът, цитиран от БГНЕС.