И докато повечето жени това лято заложиха на така актуалната и обичана от множество модели и звезди прическа „омбре”, модна марка Gucci потопи своите момичета в дебели, руси кичури.

Еднообразието със сигурност не е на мода. Кичурите са отново хит според модна марка Gucci, те добавят много интересни черти към прическите на всяка една дама.

Виждаме страхотна лятна прическа в ревюто пролет-лято на Gucci: сладко кокче в комбинация с кичури със светли нюанси и кичури с тъмни нюанси.

Магията в тази прическа не е сложността на изпълнението й, а нейният цвят. Вглеждайки се по-внимателно ще забележите широките контрастиращи си кичури, които носят усещане за свобода и дори строгост.

Тази прическа е изключително ефектна и лесна за постигане.

Според експертите на модната къща, лятото е подходящ сезон да „внесете светлина” в косата като си направите по-изсветлени, топящи се кичури със слънчева, плажна нотка, които обаче да комбинирате с тъмно кафяви дебели кичури.

По-плътните кичури са за дами, които искат кичурите да се открояват, да се забелязват-за по контрастни и провокативни прически като тази на Gucci.

Лятото е сезонът на експериментите, разнообразете визията си с тези страхотни кичури!