Любимата на актьора Джордж Клуни е известна с красивите си руси коси и дълги стройни крака, както и с професиите си на актриса, модел и бивша професионална кечистка.

На русата фурия не й стигали борбите по изрязани костюми и бельо, ами даже станала мениджър на няколко от състезателите. Преди окончателното й напускане на шоуто през 2006 феновете и колегите й я наричали Супер Стейси.



За тайната на перфектната си фигура Стейси разговаря с редактор на сп. SHAPE и за първи път споделя подробности около начина си на живот, хранителния си режим и поддържането във форма.



„Здравето, фитнесът и здравословният начин на живот като цяло винаги са били огромна част от живота ми. Това е моят начин живот. Ако не спортувам, трябва да балансирам и да се храня много чисто. Храня се възможно най-органично. Смятам, че контролът на порциите е много важен, но също и на всичко останало. Така че не съм от момичетата, които ще ви кажат, че никога не си позволяват десерт или чаша вино.”



Говорейки за фитнес режима си, 32-годишната Стейси признава, че се отегчава бързо:

„Лесно ми омръзва, затова обичам да пробвам различни неща. Бих спортувала всичко. Бих карала колело, изкачвала стълби или някое друго занимание на открито. Ходя на пилатес. Просто обичам да редувам заниманията. Освен това, се стремя да натоварвам цялото тяло и да се стимулирам постоянно.”



Чаровната Кейблър вярва, че мотивацията за спортуване е до време и движението трябва да се превърне в навик. Също и пиенето на много вода.

Относно изкушенията на масата актрисата си има правила – „Ще си хапна хапка или дори две, но никога няма да изям целия десерт или цялото парче пица. Всичко е въпрос на това да си отговорен за това какво можеш да контролираш, така че да не съжаляваш на утрешния ден.”



А кой е най-добрият танц за тялото? „Смятам, че като цяло танците са най-добрият начин за поддържане на форма, защото се горят толкова много калории, докато се забавляваш и разпускаш. Но за наистина красиви крака трябват и клекове.”

*Стейси и участието й във формата "Dancing With The Stars"