Автор
Woman.bg

Ослепителна и провокативна Гуен Стефани за Harper’s Bazaar

В мига, в който видяхме красивата звездна дама на корицата на септемврийския брой на списанието Harper’s Bazaar се убедихме в едно - това издание ще пожъне сензационен интерес.

Вземайки под внимание факта, че въпросната знаменитост не е която и да е, а чаровната певица и дизайнерка Гуен Стефани, очакваме това наше предсказание да се потвърди на 100 %.

Във все още невидялия бял свят брой на модния ежемесечник талантливата русокоска не само позира за една свежа и нетипична фотосесия, но и открито говори за личния си живот, за предизвикателството да бъдеш работеща майка и разкрива тайната на перфектната си фигура.

Ето и по-любопитните моменти от интервюто:

Стилът

„Винаги съм била момиче, което обича да се преоблича... Вече слагам грим по два пъти на ден. Поставих го, когато водих хлапето на училище, после се прибрах, измих си лицето и го нанесох отново за обяда с вас. Обичам да карам съпруга си да ме харесва повече, а той ме харесва с грим.”

Перфектната фигура

„Мразя да говоря за тялото си постоянно, това е безумно. Няма тайна: просто трябва да се храниш здравословно, да спортуваш и да се изтезаваш! Но мъчението е повече за мозъка, отколкото за тялото. Прекалено много обичам дрехите и именно това ме държи мотивирана.”

Майчинството

„Много е готино да си майка, но е и трудно също така. Намирането на баланс между работа и семейство е най-трудното нещо, което съм правила досега.”

Славата и клюките

„Това, че някой ще каже нещо невярно или лошо по мой адрес, не ме притеснява. Просто няма значение. Има нещо в мен, което ме прави пасивна и подобни неща не ме разстройват. Знам, че всеки говори каквото иска; обикновено просто си измислят. Но какво да правиш? Това не е част от реалния ми живот, така че е ок.”

Вокалистката на "No doubt" изглежда както винаги ослепително в заснетата към броя невероятно елегантна , но същевременно с това провокативна и колоритна фотосесия, в която сменя две токова различни визии – едната нежна и кукленска, другата смела и съблазнителна.

На фотографиите виждаме русокосата красавица да позира сияеща и усмихната, носейки елегантни дизайнерски тоалети, издържани в черно и различни нюанси на розовото, което лично нас много ни впечатли, защото нека си признаем не всяка зряла жена може да изглежда стилна и секси, като Гуен, в розово.

Гуен Стефани със светлорозова рокля от Jil Sander, шапка от Alexis Mabille Couture и обувки дело на Charlotte Olympia.

Талантливата певица с ефектна рокля на Alexander McQueen и колие от Van Cleef & Arpels.

Гуен Стефани с дълга до земята, струваща 8,490 $, рокля от пролетно-лятната колекция за 2012 на Oscar de la Renta, която за съжаление на снимката не се вижда изцяло.

Чаровна и кокетна с тъмнорозов гащеризон от есенната колекция за 2012 на Diane von Furstenberg.

Стилна и съблазнителна с кожена рокля от пред-есенната колекция за 2012 на модния бранд The Row и обувки с остър връх от Yves Saint Laurent.

Сексапилна и смела с рокля от есенната колекция на Versace и запазената марка на Гуен - устни окъпани в аленочервено червило.

Гуен с черна сватбена рокля от есенната колекция за 2012 на Vera Wang, с ръкавици в същия цвят и розови слънчеви очила.