Понякога всички ставаме жертва на модата – утратесни дънки, които ни правят да изглеждаме доста по-слаби, но и се впиват безпощадно в тлъстинките или пък любимите ни дълги рокли и поли, които понякога се оказват доста силен неприятел в крачка по стълбите.

Сигурни сме обаче, че ще се съгласите с нас в твърдението, че обувките ни обикновено ни поставят на най-големи изпитания.

Именно това се случи и с актрисата Ева Лонгория, която си има нова мания – изключително високите обувки на Olcay Gulsen. Токът им е висок близо 18 см! Те са дело на холандската дизайнерка от кюрдски произход Олджей Гулсън.

Ева бе забелязана с тях от папараци в Холивуд. Актрисата се опитвала да премине малко разстояние, но дори и това я затруднило. Оказва се, че сцената е част от новия проект на Лонгория, който се нарича “Ready for Love”. В него трима успели мъже ще търсят точната си половинка.

По време на снимките на Ева й се налагаше да се подпира на различни елементи, за да запази равновесие. Отварянето на стъклена врата също се оказа проблемно за звездата.

Случвало ли ви се е някога да обуете толкова неудобни обувки, споделете опита си с нас.