Вчера се състоя премиерата в Торонто на най-новия филм с участието на Нина Добрев и Ема Уотсън.

Лентата се нарича “The Perks of Being a Wallflower. Действието се развива през 1991-ва година в Питсбърг, а сюжетът разказва за младия гимназист Чарли Логан, който започва да пише и изпраща писма на непознати, в които описва своето изпълнено с множество проблеми ежедневие, включително и взаимоотношенията си най-добрата си приятелка Сам (Ема Уотсън). Във филма Нина играе по-голямата сестра на Чарли.

Интернет сайтовете се надпреварваха да сравняват визиите на Нина и Ема и да обсъждат това коя от двете изглежда по-добре. Затова и ние решихме да ви попитаме коя ви допада повече.

Нина бе със страхотна рокля на Monique Lhuillier в комбинация с обувки Brian Atwood.

Преди премиерата Добрев сподели две снимки в своя Twitter акаунт. Едната бе заснета по време на разкрасителните процедури за вечерта, а другата актрисата бе направила в колата си на път за премиерата:

Ема Уотсън бе с къса рокля от resort колекцията за 2013 г. на Erdem в комбинация с обувки Prada. Наскоро пред сп. Glamour актрисата сподели, че се доверява на стилист: "Когато бях по-малка го правех сама, но усетих, че имам нужда от помощ. Снимат се от всеки възможен ъгъл и не само трябва да се съобразиш с това как изглежда дрехата, но и дали ще можеш да седнеш удобно с нея и дали хората ще могат да гледат под полата ти".

Коя от двете актриси изглежда по-добре: