На 4-ти този месец се състоя лъскавата премиера на новия режисьорски проект на Бен Афлек - "Argo".

Холивудската звезда е не само режисьор на лентата, но и взима участие в актьорския й състав.

Филмът разказва за специалист от ЦРУ, чиято задача е да състави план за освобождаването на шестима американски граждани, които се намират в дома на канадския посланик в Иран.

На бляскавото събитие по представянето на въпросната кино продукция Бен се появи под ръка с харизматичната си половинка Дженифър Гарнър, която демонстрира магнетично излъчване и добър вкус.

Лъчезарната дама бе облечена в изящна, дълга до земята рокля от есенната колекция на Monique Lhuillier.

Нежното, дизайнерско творение, фино подчертаващо поддържаното тяло на красавицата, бе съчетано с чантичка на Bulgari от линията им Serpenti.

Златисти бижута от Bulgari, вълниста прическа, грим, състоящ се от подчертани очи и червило в телесен цвят завършваха визията на Джен.

На състоялата се в Лос Анджелис премиера блесна и още една холивудска красавица, а именно чаровната половинка на Джордж Клуни - Стейси Киблър.

Русокосата дама изглеждаше великолепно, облчена в дълга до земята, черна рокля, която обгръщаше перфектното й тяло по много сексапилен и едновременно с това елегантен начин.

Актрисата бе съчетала копринената дреха от Azzedine Alaia с черни сандали от Giuseppe Zanotti и чантичка с инкрустирани камъни от Valentino.

Цялостната визия на чаровната хубавица се допълваше от нежни бижута от Neil Lane, прибрана в конска опашка коса и дискретен грим, подчертаващ естествената красота на Стейси.

Коя от двете звездни визии ви харесва повече?

Гласувайте за вашата фаворитка в анкетата по-долу или чрез коментар!!