Да сте привлекателна в къщи и да проявявате свенливост, когато трябва, са първите условия да бъдете привлекателна и да поддържате свежестта в сексуалните отношения, съветва специалният сайт www.sex-news.ru.

Ние често се гласим пред огледалото, преди да излезе навън, а в къщи пред своите мъже ходим небрежни. Рано или късно такова неуважение към собствения мъж се превръща в крах на отношения. Домашното облекло трябва да бъде красиво и стегнато. Искайте същото и от партньора си.

Не се срамувайте да се срамувате и да сте свенлива. Гледайте да не забравяте по рафтовете в банята вещи от личната ви хигиена и затваряйте вратата на тоалетната, когато я ползвате. Разхвърляното използвано бельо, както и други според вас прояви на доверие, могат да убият всяко, дори и най-силното влечение. В същата степен това важи и за мъжете.

От БГНЕС разкриват, че третото условие е да престанете с оплакванията. Да, на кой друг да разкажете за проблемите си, ако не на любимия си. Първоначално той ще ви изслуша, посъветва и утеши. Но не го превръщайте в гъба, която поема ежедневните ви оплаквания. Потърсете алтернативни отдушници – други теми, отидете на кино или театър. Едно бурно обсъждане на видяното или чутото е прекрасна алтернатива на разговора за тежкия живот.

Изкоренете също навика да помните обидите. Няма по-лошо нещо от това да легнете с човек, който някога казал еди какво си, не поздравил майки ви преди две години, забравил за годишнината ви. С такъв товар в главата си няма как да получите удоволствие от общуването. Научите се да прощавате или пък поговорете с любимия си. Повечето мъже изобщо не влагат в постъпките значението, което вие му придавате.

И накрая осигурете жизнено пространство. Въпросът за спането в различни легла води до мисълта, че съпрузите вече не се обичат. Но в семействата на аристократите е било нормално разделното спане. Това се е правило с една цел – запазване на жизненото пространство. Пробвайте разделното спане и тогава ще се убедите, че фразата "Не мога без теб" ще се превърне във фразата "Мога без теб, но не искам".