Автор
Woman.bg

Звезди, които съжаляват за пластичните си операции (част 3)

Запознайте се с още три дами, които съжаляват, че са легнали под ножа:

Тори Спелинг

Сигурни сме, че на повечето от вас им е правила впечатление странната форма, в която са гърдите на актрисата и настояща риалити звезда Тори Спелинг.

Оперирах гърдите си малко след като навърших 20 г. Ако знаех, че това може да навреди на кърменето ми никога нямаше да го направя. Обожавам да бъда майка. Вече имам трето дете, искам да имам и още, това е моята роля в живота. Гърдите нямат значение” – сподели преди време Тори.

Спелинг признава, че съжалява затова, че е прибегнала до услугите на пластичен хирург толкова рано, но явно странната форма на гърдите й не я притеснява толкова, имайки предвид, че често ги показва с помощта на дълбоки деколтета.

Лиса Рина

Актрисата и тв водеща Лиса Рина също е претърпяла неуспех в областта на естетичната хирургия и не се бои да го признае. През далечната 1986 г. тя решава да уголеми устните си, но преди известно време те й омръзнаха и тя сметна за нужно да ги намали. „Устните ми започнаха да дефинират същността ми. Това започна да ме притеснява. Не ме интересува какво мислят другите хора, направих го за себе си.”

Надяваме се и родната певица Мария да вземе пример от тази известна дама.

Кортни Лав

Преди няколко години, в свой блог, Кортни Лав сподели с феновете си: „Устата ми все още изглежда странно. Мразя факта, че причиних това на устата си преди време и това, че не махнах достатъчно първия път, просто искам отново да имам устата, която Господ ми е дал. Беше перфектна и симпатична. През тъмните ми години си причиних толкова много вредни неща, трябва да се възстановя, за да не изглеждам смешно”.