Автор
Woman.bg

Гага ще дари 1 млн. за пострадалите от "Санди

Скандалната изпълнителка Лейди Гага, която е на турне в Южна Америка, обеща да даде един милион долара на Червения кръст за пострадалите от урагана "Санди", който удари родния й град Ню Йорк.

"Ако не беше Ню Йорк, Долен Ийст сайд, Харлем, Брюнкс и Бруклин, нямаше да бъда жената и певицата, която съм днес", сподели тя в своя официален сайт Littlemonsters.com.



"Благодаря, че ме изградихте, а сега ще ви помогна да се възстановите", заяви 26-годишната Лейди Гага, чието истинско име е Стефани Джерманота.

Говорител на Червения кръст посочи, че организацията е получила дарения в размер на 103 млн. долара след разрушителния ураган, който засегна Ню Йорк и Ню Джърси. В района се очаква нова буря, макар и с по-малка мощ, но все пак много полети бяха отменени.

Ураганът "Санди" унищожи и родния дом на Лейди Гага в Ню Йорк. В профила си в Туитър звездата сподели, че сякаш цялото й детство е останало под вода, припомни actualno.com.

“Чувствам се сякаш цялото ми детство е под водата. Мамо, татко, много ви обичам! Ако можех, щях да съм с вас и да посрещна водата! Много ми е тъжно за къщата ни”, пише Гага в социалната мрежа.