Продължение.

Бяло и тюркоаз в хола за Везните

Бялото, а също и тюркоазът, са идеалните цветове за декорация на жилища и офиси, когато говорим за представителите на зодия Везни. Творческите наклонности са им вродени, така че нежността на белия цвят и загадъчността на тюркоаза са най-доброто решение за интериора на техния дом.



Оранжев цвят за дома на Скорпиона

Оранжевото е чудесно като интериорно решение за хора като тях, които живеят „на бързи обороти“ и често водят нездравословен начин на живот. Топлината и енергичността на оранжевите нюанси биха им повлияли изключително благоприятно.



Розово декорация на дома на Стрелеца

Това е знак, управляван от Юпитер. Розовото, жълтото и тъмносиньото са най-късметлийските цветове за представителите на зодия Стрелец. Хората, родени под този знак трябва да се възползват от тяхната живителна сила и да помислят за техни нюанси като един добър вариант за декорация на дома.



Декорация в синьо и лилаво за дома на Козирога

Представителите на зодия Козирог са дейни, мили, сърдечни, упорити и изключително духовни хора. За представителите на зодията най-подходящите интериорни цветове са синьото и лилавото. Тези два цвята символизират чувственост и духовна осъзнатост.



Минималистичен интериор в сиво за Водолеите

Този знак се управлява от Сатурн. Представителите на зодия Водолей имат много силен характер. Черно, сиво, тъмносиньо и кафяво са най-подходящите цветове за интериора на техния дом.

Декор за дома на Рибите в жълто

Жълтото е най-подходящият интериорен цвят за представителите на този знак. Жълтото и неговите нюанси ще помогнат на Рибите да достигнат още по-високо духовно ниво, а също и ще ги направят по-уравновесени. От друга страна, това е цветът на доверието, а то е от голямо значение за представителите на този зодиакален знак.