Колегите от bulevard.bg разкриват, че на въпросния фотос бъдещата принцеса позира полегнала в компанията на друг мъж

Черно-бялата снимка с надпис "Да не се публикува" датира от 26 февруари 1981-ва, два дни след официалната церемония по годежа на 19-годишната Даяна и принц Чарлз.

Според запознати тук тя е снимана по време на ски-ваканция в Алпите по покана на нейна приятелка. Мъжът до нея бе идентифициран като Адам Ръсел - правнук на бивш британски премиер и настоящ фермер, а по онова време - студент в Оксфорд.

И двамата обаче получили контузии на пистите, което ги принудило да пазят стаята, където са заснети. Биографът на Даяна - Андрю Мортън, е категоричен, че отношенията им са били само приятелски.

Въпреки това източници твърдят, че Ръсел е признавал пред приятел, че е увлечен по Даяна. Уви точният отговор, който е получил от него, е бил: "Имаш само един конкурент - принцът на Уелс".

От аукционната къша RR Auction предлагат на търг между 17 и 24 януари и други снимки на известни личности, включително още кадри с Даяна.

Някои от тях са с автографа й, други са репортажни - например от 1988 г., когато уелската принцеса присъства на семинар за конфликтите в брака и семейството.