Автор
Woman.bg

Сексуални игри за празничната нощ: Двама непознати

В днешния забързан век не винаги разполагаме с достатъчно време и нерви, за да се насладим пълноценно на секса.

Затова за някои хора е особено важно да отбележат с бурна нощ празнични събития като Нова година, рожден ден или 8 март... А защо не и Свети Валентин, който е най-подходящият празник за страстни игри!

Вие сигурно ще възразите, че водите редовен полов живот и че не сте от хората, които го правят само по празници. Но в такъв случай тази статия ще ви бъде още по-полезна – отбележете Деня на влюбените с нови сексуални трикове, ролеви игри и секс-аксесоари, за да разнообразите преживяванията си в леглото. На Свети Валентин всичко е позволено!

Малко театър


Ролевите игри могат да привнесат много пикантност в сексуалните отношения – дори ако двойката е заедно вече от дълги години. Най-важното е обаче да не допускате възникването на неудобни ситуации в представлението си. Срамът, притесненията и тревогата действат като кофа студена вода върху любовната страст. Така че е добре да обсъдите предварително новите си сексуални приключения с партньора. Ако не можете да го погледнете в очите, описвайки желанията и плановете си, пробвайте да му пишете по e-mail или в социалните мрежи. Това ще ви помогне да бъдете по-спокойни, докато отправяте „неприличното“ си предложение. Освен това дистанцираното и открито обсъждане на секса сближава партньорите и разпалва либидото.

И така – вече сте обсъдили всичко, което е трябвало да се обсъдиш, готови сте за представлението и дори сте направили няколко солови репетиции. Вижте какви още трикове можете да приложите!

Сюжетни линии

Творческото сливане между партньорите при секс игра им помага да изключат „хладния“ разум и да се отдадат изцяло на чувствата си. При това е важно сюжетът да разпалва въображението и на двамата.



Двама непознати

Тази ролева игра е една от най-популярните. Срещате се в ресторант или на друго публично място и се „запознавате“ наново. Един от двамата може да се представи за чужденец (и дори да говори с акцент), за шпионин или за поп-звезда... Проявете фантазия. Предварително сте резервирали хотелска стая (по-добре две) или сте поискали ключа от свободен апартамент от свой приятел или роднина. В тази постановка е важно влюбените да се окажат в непозната обстановка.

По време на „запознанството“ можете да измислите нова история на живота си или да споделите с партньора неща, които преди ви е било страх да му кажете. Най-важното е да вникнете в образа, който сте си избрали. Изберете си подходяща перука, пробвайте съвсем нов стил на обличане (например агресивно-сексапилен) и вдъхнете живот на ролята си. Важно е и партньорът ви да помага за играта и да смени обичайния си образ.

След прелюдията по ваш избор (вечеря, ходене на кино, разходка и т.н.) каните новия си познат на гости. Можете дори да разиграете сцена „Аз всъщност не съм такава и съм омъжена, но това ще е по изключение“. Когато се озовете насаме, можете да правите всичко, което отдавна сте искали да пробвате, да разкажете на партньора сексуалните си фантазии и да ги изживеете на практика. Опишете на „новия“ любовник картата на ерогенните си зони и изучете неговата такава.

След страстния акт използвайте предлога „Мъжът ми е ревнивец“ и напуснете веднага споделената с партньора спалня. Най-добре е двамата да не се виждате поне едно денонощие след това и да не обсъждате случилото се. Но при това да продължите да си организирате подобни срещи. Двама наши читатели са постъпили точно така:

„Напоследък често си играем на непознати и така успяхме да пробваме всичко, което по-рано не смеехме да предложим на другия. Още от първата импровизация започнах да изпитвам оргазъм редовно, докато преди не винаги постигах върховата точка. Всеки път играем различни роли – от библиотекарка и клубен мачо, до стриптизьорка и неин клиент. Никога не обсъждаме случилото се при ролевата игра в реалния живот – все пак в онези моменти не сме били себе си. Може да се каже, че на практика си изневеряваме със самите себе си Можем да си пишем със седмици от името на непознат и да обсъждаме семейния си живот и какво не ни харесва в него. Това става без скандали и без нападки у дома. Освен това си даваме примери какво бихме искали да пробваме следващия път. На някои това сигурно им изглежда като любовна връзка между двама шизофреници, но може би точно това ни помага да се разкрием напълно един пред друг и да бъдем заедно вече 15 години“.



В психологията това се нарича „синдром на случайния спътник“. В този случай ви е по-лесно да се разкриете пред абсолютно непознат, отколкото пред близък човек. Непознатият никога няма да ви осъди и обвини за нещо, а това смъква бремето на отговорността за много думи и постъпки. Точно затова отпускарските афери и кратките забежки са толкова популярни. „Играта на изневяра“ все още не е навредила на никоя двойка, освен това подобна „забежка“ всъщност е съвсем разрешена и не води до тежки последици.

Очаквайте продължение