Автор
Woman.bg

Сексуални игри за празничната нощ: Жертвата и насилникът

За никого не е тайна, че мъжете по природа са завоеватели и ловци. И мнозина понякога изпитват желанието да завоюват жената в прекия смисъл на думата, като ловен трофей.

Слабият пол от своя страна често си мечтае да бъде завоюван.

Известно е, че женските еротични фантазии със сцени на изнасилване заемат едно от първите места по популярност. Затова играта на „недостъпната“ и „агресивния“ е еднакво привлекателна и за двата пола. Ето какво споделят наши читатели:

„Веднъж късно вечерта пътувахме с приятеля ми с колата. Бяхме се разбрали предварително да играя девственица. Той паркира в едно празно поле и започна да ми се натиска. Аз си влязох в ролята, започнах да викам истерично, да се боря, да драскам и дори да хапя. Приятелят ми също се въодушеви от това, дори скъса някои от дрехите ми и постигна своето с настойчиви ласки. Сякаш за пръв път проучваше тялото ми с език и устни и откри ерогенни зони, за които дотогава не знаех. Честно казано ми хареса“.

Ето какво пише друга читателка: „Винаги съм имала еротична фантазия за градинаря, който обладава работодателката си направо на кухненската маса. Веднъж споделих тази фантазия с мъжа си. Той от своя страна предложи по-реална за нашия апартамент версия с водопроводчик. Една вечер си стоях в кухнята и четох списание, което лежеше на масата. В същия момент мъжът ми наистина оправяше крана на мивката. И той изведнъж се промъкна зад мен, притисна ме към масата, започна да гали тялото ми и клитора ми с ръка, а после ме облада бързо и стремително (без да сме се разбирали предварително за това). Тази буря от възбуда и груба сила ме докара до невероятен екстаз“.

Всъщност жената е генетично програмирана да търси алфа-самец. Силният мъж има по-добри шансове да създаде здраво потомство и да го защити от природните врагове. Затова слабият пол понякога има нужда да изпита мъжката сила върху себе си. Обърнете внимание обаче, че става въпрос за сила, а не за грубост.

Изпитвали ли сте подобни чувства?

Още две идеи за празничната нощ можете да видите тук и тук