За мен сексът е едно от най-силните и важните преживявания, заради които си заслужава да живееш. Чрез секс всеки път осъзнавам и преоткривам себе си“ - казва Наталия Кобилкина.

Наталия е първият и в момента единствен сексолог и семеен терапевт в България, който провежда обучения по сексология и щастливи отношения. Родена в семейство на потомствени лекари в Ростов на Дон, Русия, тя завършва магистратура в областта на семейната психотерапия и сексология и сама преминава през 40 тренинга за личностно развитие.

Вече повече от 9 години Наталия се занимава с тренинги за бизнес и личностното развитие и днес е автор и водещ на първите курсове по сексология за жени, мъже и двойки у нас.


С издаването на своята книга, тя събира в едно най-важното от досегашната й професионална практика. Поднесени с типичната й закачлива откровеност и професионализъм, съветите тук са насочени както към дамите, така и към представителите на силния пол и са перфектно вдъхновение за всяка двойка.

Изданието е практичен наръчник, който отговаря на най-важните въпроси, свързани с човешката сексуалност, разделяйки ги тематично на девет глави, които обхващат най-популярните теми – от женския оргазъм и размера на мъжкия член до тайните желания на двата пола. Къде се крие ключът към желанието?, Защо кръгът е важен в любовта по френски? Малко или много са 11 минути? - отговорите се крият в червено-белите страници на книгата.

Сексът ни дава дълбока интимна връзка с партньора, води ни до върха на удоволствието и ни носи творчество и свобода. Целта на описаните в тази книга съвети е да ни научат да приемаме с любов и уважение своята чувственост и да постигнем пълноценно сексуално изживяване. Искрено вярвам, че тези 69 съвета ще ви донесат повече свобода, повече разбиране и разбира се, повече оргазми.“

Книга: „69 съвета за секс”
Автор: Наталия Кобилкина
Издателство: СофтПрес