Преди няколко дни в Ню Йорк се състоя премиерата на най-новата холивудска анимация "The Croods".

Макар и целевата група на лентата да са децата между 5 и 12 години, поредното светско събитие по представянето й не само привлече вниманието и на възрастните, но и бе отразено от редица световни медии.

От части големият интерес към лентата се дължи на факта, че героите във филмовата продукция са озвучени от едни от най-известните съвременни актьори, а именно Никълъс Кейдж, Ема Стоун и Райън Рейнълдс, които съвсем очаквано се разходиха по червения килим на нюйоркска премиера на "The Croods".

На въпросното светско събитие присъстваше и красавицата от сериала "Клюкарката" Блейк Лайвли, която бе дошла да подкрепи любимия си Райън Рейнълдс.

За случая русокосата сладурана бе подбрала изчистена рокля с мини дължина в цвят бордо част от последната есенна колекция на Marios Schwab’s. Тоалетът, открояващ се с интересен PVC детайл, не само нежно подчертаваше фината фигура на актрисата, но и разкриваше дългите й крака, способни да накарат всяка дама благородно да й завиди.

Прелестната дизайнерска дреха се допълваше от бели обувки на ток от Bottega Veneta.

Романтична прическа и минамилистичен грим завършваха визията на Блейк.

Както вече споменахме на премиерата на лентата присъстваше и магнетичната Ема Стоун, която, също като колежката си Блейк Лайвли, демонстрира достойна за възхищение визия.

Ефектният тоалет на Ема се състоеше от черна рокля от пред-есенната колекция за 2012 на Lanvin. Под дизайнерската дреха се подаваше памучна бяла блуза с къс ръкав, която придаваше на цялостния облик на звездата много свежо и младежко излъчване.

Масивни гердани от Lanvin и изчистени светли обувки на ток също дело на френския бранд допълваха визията на Ема.

Косата на актрисата бе прибрана в шикозен кок, а гримът й се състоеше от изкусително подчертани в черно очи.