Много често улисани в избора на сватбена рокля, се забравя за сватбеното бельо, което е също толкова важно, ако не и по-важно от самата рокля.

Една от любимите ни модни марки за сватбено бельо ни накара да се усмихнем и да бленуваме за собствената си сватба, след която ще можем да покажем на половинката си какво се крие под булчинската рокля!

Луксозната марка Ell & Cee показа своите изключително нежни и сексапилни предложения, с които можем да впечатлим всеки мъж.

Намирането на подходящото булчинско бельо е много важно и е добре да сте го избрали, когато пробвате роклята, за да знаете как точно ще ви седи.

В никакъв случай не оставяйте покупката на сутиен и бикини в последния ден.

Моделите, които ще видите по-долу, са направени от най-качествените материи като коприна, сатен и шифон.

Във вашия сватбен ден, вие искате да се чувствате перфектно, чак до последната подробност. Спрете ли се на бельо от колекцията на Ell & Cee, бъдете сигурна, че всичко ще е перфектно!

Като булка не искате да се притеснявате за твърде хлабавата каишка на сутиена или прекалено стегнатите бикини и то в най-щастливият ден от живота си.

Не забравяйте, че сватбеното бельо е основата, на която седи роклята, така че е важно да го изберем както трябва, както за цялостния външен вид и така и заради своята лична увереност.