Автор
Woman.bg

Пластична операция превърнала се в истински кошмар (видео)(18+)

В днешната статия ще ви покажем как една пластична операция може не само да не постигне желаните от вас резултати, но и да застраши живота ви.

Преди три години и половина американката Рене Тали, бивша стриптизьорка по настоящем управител на нощем клуб в Лас Вегас, решава да се подложи на пластична операция, с която да уголеми задните си части – решение, превърнало живота й в истински кошмар.

Преди операцията мнозина от близките на Рене се шегуват с нея, че желанието й да се подложи на подобен тип интервенция е продиктувано от факта, че силно иска да прилича на известната с пищното си дупе Ким Кардашиян.

"Не исках да приличам на Ким Кардашиян, а просто да постигна една по-перфектна моя версия", споделя Рене, чийто гърди и устни също са дело на пластичен хирург.

Рене Тали след операцията

Процедурата на Тали, майка на четири деца, се оказва неправилна и не само съсипва тялото й, но и се превръща в огромен риск за здравето й.

След операцията дупето й се изпълва с течност, а поставените в него импланти започват свободно да се движат.

Няколко дни след хирургическата интервенция Рене започва да се чувства толкова зле, че дори изпитва затруднение в дишането. За няколко месеца тя може да лежи само по корем.

След четири месеца Рене решава да премахне имплантите от задните си части. За целта тя е приета в болница, където лекарите установяват, че жената е получила целулит заради възпаление на меките тъкани, както и животозастрашаваща чревна инфекция.

След спешната операция за премахване на имплантите тялото на Тали не е перфектно, но това вече не я интересува. Тя е доволна, че е спасила живота си.

Рене Тали след премахване на имплантите

Медицинските сметки на Рене възлизат на 200 000 долара, което довежда до разоряването й. В момента тя обмисля да заведе съдебен иска срещу хирурга извършил операцията по поставянето на имплантите.

Тали е публикувала видео в YouTube, показващо как имплантите се движат под кожата й. Тя също така гостува и в различни американски и английски предавания, в които говори за неуспешната си операция.

44-годишната жена разкрива, че прави всичко това, защото желае да предупреди жените по света за рисковете, които крият пластичните операции.