Стягащите колани, корсети и клинове са създадени за да оформят зоните на талията, седалището, бричовете и бедрата като прикриват несъвършенствата на силуета.

Оформящото бельо е неотменна част от гардероба и арсенала с трикове на звезди като Ким Кардашиян, Бионсе, Амбър Роуз, Кейти Пери, а също и на по-фини дами като Ева Лонгория и Рийз Уидърспуун. Те използват еластичното бельо, за да оформят съвършени форми, които позволяват носенето на прилепнали рокли, създавайки увереност, самочувствие и комфорт.

Освен това, много булки посягат към стягащото бельо, ако за своя Голям ден за избрали да носят рокля по тялото.

Новата серия оформящо бельо на Triumph е изработено от уникално мека и лека микрофибърна материя с микрогранули от алое вера, които запазват свежестта и еластичността на кожата, като това свойство се запазва дори след 100 изпирания.

Гладката материя се усеща като втора кожа, не оставя следи по тялото и краищата са оформени така, че бельото е невидимо под дрехите. Цветовете са бледо розово, лилаво и цикламено розово.

Първото, което трябва да решите, за да сте сигурни, че правите добра покупка е да решите коя част от вашата фигура искате да се подобри или прикрие.

Искате да си гарантирате комфорт? Това означава, че бельото трябва да има един разумен процент ликра. Обърнете внимание на етикета и търсете такова, което е поне с 10% ликра (и нагоре). Ликрата прави дрехите еластични и комфортни. Също така, ако искате да имате свобода на движенията, спрете се на бельо тип клин с дължина над коляното, вместо на бикини.

Ако сте с по-едър бюст, избягвайте да купувате „стандартни“ размери, защото те не са предвидени за фигури, като вашата. Попитайте за специално бельо за дами с едър бюст.

Всъщност, консултацията с дамите от магазина за бельо, който сте избрали, е много важна, тъй като те ще ви посъветват кой размер да пробвате, какъв тип бельо да купите в зависимост от особеностите на фигурата си. Подгответе се с предварително взети мерки на зоните бюст, талия и ханш.