Фантастичният свят на pierre cardin обединява елегантност, свобода и съзидателна сила. Сега, същността на света е уловена в дуо от уникални и запомнящи се аромати: pierre cardin Style За жени и За мъже.

Новите творения Style For Women и For Men, носят отличителния дух на pierre cardin. При това дуо от аромати, Style е повече от дума: това е есенцията на силната личност, нейните емоции, надежда, спомени и визия. И израза на нейните чисти усещания за трайна красота и върховна съзидателна способност. Style, като никой друг.

За Жени

Модерен флорален и плодов, Style For Women смесва изисканост и чувственост, за да създаде хипнотичен аромат, който е изкушаващо женствен.

Ароматът се разкрива чрез сочен полъх на крушов нектар и вкусно узряла, изпълнена със сок и аромат слива, подсилени от свежия характер на мармалад от трептящ плод узу, японския цитрусов плод, който предизвиква елегантно оживление. Богатото флорално сърце от Българска роза и ефирни японски орлови нокти се разтапят заедно докато разкрият впечатлението за изобилна чувственост, деликатно опакована в аромата на чиста, бяла орхидея. На финала, пречистено кедрово дърво и гладко сандалово дърво се разкриват за да създадат меко, изобилно ухание, примесено с тамян, който носи топлина, оставяйки дълготрайна изискана следа.

За Мъже

Style For Men е въплъщението на решителния съвременен стил, модернизиращ кодовете на класическата елегантност с неустоима дързост. Дълбоко мъжествен, този завладяващ аромат, притежава естествена, изискана чувственост. Той владее ценната същност на съблазняването.

Като член на модерното ароматно семейство на ориенталските дървесни парфюми, Style For Men се разкрива в бленда от дръзки върхови нотки. Тръпчивият вкус на зелена мандарина, разтопен във флоралната интензивност на лавандула е укротен от хрупкава, Granny Smith ябълка за да създаде оптимална концентрация на свежест. В сърцето на аромата, се улавя букет от омаен жасмин и уханни нотки от мушкато. С установяването на аромата, елегантните флорални тонове избледняват и дават път на чувствени, дървесни ухания с усещане за кехлибар, породено от топлината на сандалово дърво и зърна тонка, допълнени от интензивни, почти анималистични загатвания на ароматен цвят от лабданум и амбра.

От днес до 12 май имаш уникалния шанс да си спечелиш най-новия аромат на Pierre Cardin за теб и половинката ти.

Печелившите ще бъдат обявени на 13 май, а единственото, което трябва да направиш, за да се включиш в надпреварата е да отговориш на един лесен въпрос:

Играта приключи