Автор
Woman.bg

Мила и Аштън искат сватба във Великобритания

Звездната двойка е в Лондон, където Мила снима филма "Възходящия Юпитер" и двамата толкова харесали Великобритания, че искат да минат под венчило именно там, след като разводът на Къчър с бившата му съпруга Деми Мур приключи.

"Мила и Аштън се влюбиха във Великобритания. Те нямат търпение да се оженят колкото се може по-скоро, защото искат да създадат семейство и са малко старомодни с тези неща. Първото място, за което си помислиха, беше Стоунхендж, но сега оглеждат Роял павилиън в Брайтън. Мила харесва идеята за величествен дом в английската провинция", разкри запознат източник пред вестник "Дейли Стар".

Макар че търсят пищни места за големия си ден, 29-годишната Мила и 35-годишният Аштън искат самата церемония да бъде скромна в присъствието само на няколко избрани гости. "Макар че мястото може да е впечатляващо, самата сватба ще бъде скромна. Очаква се на нея да присъстват само Аштън, Мила и няколко семейни приятели", допълни източникът.

Макар двойката все още да не е обявила годежа си, връзката им се задълбочи в последните седмици и Мила дори представи актьора на родителите си Елвира и Марк, когато дошли да я видят във Великобритания в края на май, пише БГНЕС.