Автор
Woman.bg

Лошият дъх е най-голямото безпокойство преди среща

Списъкът с нещата, за които хората се тревожат преди романтична среща, става все по-дълъг, но ново британско изследване показва, че лошият дъх продължава да буди най-сериозно безпокойство.

Последното нещо, което британците искат, е партньорът или партньорката им да се отдръпва от тях всеки път, когато си отварят устата, за да заговорят, и това тревожи много жителите на Острова. Те дори поставят лошия дъх преди избора на дрехи в списъка с тревогите преди среща.

Лошият дъх е посочен и като едно от най-отблъскващите неща по време на романтична среща, като 75% от анкетираните заявили, че няма да си помислят за второ излизане, ако партньорът или партньорката им има лош дъх. Какво друго да избягваме, когато отиваме на среща?

Четете още: Близост и доверие рушат хубавия секс

Най-отблъскващото нещо е телесната миризма, на второ място е лошият дъх, а на трето - прекомерното потене, така че инвестирайте в добри продукти против изпотяване. Зъбите също оказват голямо влияние за начина, по който хората възприемат партньора или партньорката си, като изследването установило, че 58% от анкетираните биха се разочаровали, ако човекът, с когото са излезли на среща, има лоши зъби.

"Съвсем естествено е хората да се притесняват преди романтична среща, особено преди първа среща, когато впечатленията са толкова важни. Лошият дъх определено отблъсква много хората, но за щастие има продукти, които помагат срещу това. Увереността е от ключово значение при романтична среща, тъй като уверените хора изглеждат по-привлекателни. Говоренето за безпокойството преди срещата увеличава шансовете за фантастична среща"
, заяви водещият британски експерт по връзките Джеймс Прийс.

Четете още: Защо да изберете по-младо гадже