Мелани Грифит, която преди дни навърши 56 години, се появи на плаж в Южна Франция по сладък черен бански.

Звездата, заедно със съпруга си Антонио Бандерас, отдъхва на яхта, която спира в най-лъскавите френски курорти. Несъмнено Мелани изглежда великолепно…за възрастта си, с леко задоволство коментират от www.eg.ru. Всъщност двойката като цяло не стои зле.

На Мелани обаче й личат гънките, целулитът и онези предателски промени около ханша и коленете, които издават истинската възраст на една жена.

Четете още: Ева Лонгория потърси утеха при Мелани Грифит

От фотосите личи, че Мелани иска да поеме слънцето с цялата си кожа, но то не й е приятел. През 2009 година актрисата претърпя операция от рецидивиращ рак на кожата.

Четете още: Най-грозните татуировки на звездите

Оттогава звездата не е имала здравословни проблеми, но – както казват близки до фамилията – тя продължава да дърпа дявола за опашката. Въпреки препоръките на онколозите, Мелани Грифит се появява под открито слънце разсъблечена и не спира да пуши – нещо, което също не е препоръчително за нея.

Всъщност Грифит има и други вредни навици. През 1988, 2000 и 2009 години тя е влизала в рехабилитационни центрове, за да лекува пристрастеността си към кокаин, алкохол и обезболяващи.