Продукти:
4 бр. свинско бонфиле
4 резена панчета
8 листа салвия
4 стръка розмарин
30 мл. бяло вино
50 г масло
зехтин, сол
12 зрънца зелен пипер
За пресния лук:
4 стръка пресен лук
15 мл. бяло вино
25 г масло
зехтин, сол
Начин на приготвяне:
Посоляваме парченцата свинско месо. Слагаме ги върху парче бекон, отгоре салвия и завиваме на руло, завръзваме с канап. Запържваме в масло и зехтин. Сипваме бяло вино, нарязваме и добавяме розмарин и зърна пипер.
Нарязваме пресен лук и го запържваме в масло и зехтин. Добавяме сол и бяло вино. Сервираме гарнитурата и отгоре месото.