В отговор на поредното съмнение в качествата и възможностите на сутиена ByeBra, решихме да се свържем с не коя да е, а една от най-добрите баскетболистки на България – Радослава Бъчварова.

Професионално, тя се занимава с баскетбол от 9 години. Играла е за националния отбор, а също така и за местните Дунав и Левски. В чужбина е играла в Америка и Сърбия, а последните два сезона е във Франция.

Ето какво сподели тя за сутиена ByeBra след първите 30 мин от нейната ежедневна тренировка на баскетболното игрище в зала Черно море, гр. Варна:


ByeBra BG: Знаем от теб, че тренираш със специална екипировка, за да се чувстваш удобно по време на тренировка! Беше ли ти некомфортно с ByeBra в сравнение с това, с което си свикнала?

Р.Б.: Аз тренирам със спортно боди, защото една баскетболна тренировка е минимум час и половина и то на доста висока скорост. С ByeBra не е същото като със спортен сутиен, но съм приятно изненадана. Очаквах, че ще е некомфортно при тичане и скачане, но всъщност не усетих нищо такова. Свикнах бързо с него и нямах никакви проблеми през тези 30 минути и тренировката ми протече напълно нормално.

ByeBra BG: Много дами се притесняват от спарване на кожата след поставяне на ByeBra, ти усети ли нещо подобно?

Р.Б.: Не, не усетих спарване. Но и когато се изпотих, не усетих никакво дразнение или неприятно усещане. Сутиенът си остана добре залепен за кожата.

ByeBra BG: Успя ли сутиенът ByeBra да издържи и да си остане на мястото след толкова много професионално напрежение?

Р.Б.: Да, като цяло издържа. Може би усетих леко отпускане и разтягане на сутиена към края, въпреки че не се отлепи от кожата. Но го отдавам на наистина много интензивното трениране. Не мисля че непрофесионалистите тренират при подобни условия. Когато в края на тренировката отлепих сутиена, не изпитах болка или дискомфорт. Изненадах се, защото беше здраво залепнал и се отлепи без неприятно усещане.

ByeBra BG: Мислиш ли, че ByeBra ще се справи със предизвикателствата в ежедневието на една жена и за какви случаи е най-подходящ сутиенът, според теб?

Р.Б.: Определено ще издържи без особени проблеми. Сутиенът не запарва кожата дори и при по-високи температури. Според мен, определено би издържал един работен ден или вечер навън в дискотека. За мен, мисля, че е идеален при тренировка във фитнес залата или за 30 минутните ми кросове навън.

Тренировката на Радослава се състои от загрявка, тичане, стрелба на висока скорост, атаки към коша и задължителната игра срещу опонент в стил “един на един”.