26-годишната актриса Блейк Лайвли, която преди година мина под венчилото с Раян Рейнолдс, изглежда по-красива и щастлива от всякога!

Русокосата чаровница се появи с невероятна рокля в цвят горчица за представянето на новото модно шоу на Gucci по време на Седмицата на модата в Милано.

Звездата, прочула се с ролята си в „Клюкарката“ няма стилист и се доверява на себе си що се отнася до визиите й за червения килим. Нейният стил се дължи на собственото й отношение към модата, което я превръща в автенчична млада дама с уникален моден стил.

Блейк се превърна за много кратко време в модна икона. Нейният изтънчен и сексапилен стил е пример за класа и шик. Тя обича да подчертава слабата си талия и стройните си крака.

* Блейк и Ана Уинтър

Прическата, на която бе заложила за събитието, бе съвсем проста, но допълваща смелата рокля. Правата коса не отвличаше вниманието от сексапилната дреха, напротив – тя я допълваше.

Блейк определено има афинитет към красивите бижута, а любимият бранд за бижута на звездата е Lorraine Schwartz, защото за повечето прояви на червения килим, тя избира именно тази марка.

Блейк блести, излъчва стил, свежест и красота!

Роклята много ни заприлича на тази, с която Блейк се появи на наградите Teen Choice Awards през 2011-а:

Сещате ли се за друга известна дама, на която кожена рокля в цвят горчица, прилепнала по тялото би отивала повече отколкото на Блейк? Ние не!

Четете още: Блейк Лайвли - нежно вдъхновение