Марк Джейкъбс се раздели с приятеля си Хари Луис.

След като миналата седмица обяви, че напуска Луи Вюитон, сега 50-годишният дизайнер сложи край и на дългогодишната си връзка с бразилския си партньор заради несъвместими делови ангажименти.

Бившата порнозвезда Хари Луис, който сега е модел, сподели новината на страницата си в Инстаграм като качи своя снимка с Джейкъбс от щастливите им времена на фона на счупено стъкло като символ на рухналата им връзка.

"Разстоянието и липсата на време заради деловите ангажименти не са нещо реалистично, той е толкова красив и удивителен човек, мисля, че заслужава партньор, който ще остане поне в един от градовете, в които живее...Двамата много се обичаме и това беше решение и на двама ни!!!! Ще ценим всяка минута, която сме прекарали заедно, за двама ни започна нова глава в нашия живот...И двамата сме съсредоточени върху работата!!!!", разкри Хари.

Джейкъбс и Луис започнаха връзката си през 2011 г. и изглеждаха по-силни от всякога след кратка раздяла през 2012 г. Двамата решили да прекратят отношенията си по време на Седмицата на модата в Париж.

Ревюто с колекцията за сезон пролет-лято 2014 г. на Джейкъбс, представено на 2 октомври, беше неговото последно за Луи Вюитон след 16 години начело на луксозната марка. Сега дизайнерът ще се съсредоточи върху собствената си модна марка, която носи неговото име.

Източник: БГНЕС