Автор
Woman.bg

Спечелете покани за лекцията на световноизвестния детски игрови терапевт д-р Лари Коен

Решихме да зарадваме всички майки, като организираме игра с награди, специално за тях.

Сега Woman.bg и Purvite7.bg ви дават възможност да си спечелите една от двете покани за лекцията на световноизвестния детски игрови терапевт д-р Лари Коен. Тя ще се състои на 26 октомври (събота), а това е второто гостуване на специалиста в България.

д-р Коен ще изнесе две лекции обединени под заглавието „Родителството като игра 2 – как да разчитаме езика на детската емоционалност“. В тях ще засегне темите за преодоляване на детската тревожност и страхове, както и възпитаването на уверени личности и щастливи хора. Д-р Коен ще обърне внимание и на някои от по-важните теми от книгата "Родителството като игра" (оригинално заглавие Playful parenting, преведена на български като "Децата, родителите, играта"), която бе темата на изключително успешната му лекция миналата година.

Интервю с д-р Коен можете да прочетете тук

Както и предишния път, лекциите ще бъдат последвани от уъркшоп, в който ще могат да участват 12 двойки родители и техните деца, по време на който д-р Коен ще покаже как се прилага на практика философията за игровия подход в общуването и възпитание на децата. До уъркшопа ще бъдат допуснати неограничен брой посетители, които искат да наблюдават игровия подход в действие.

За улеснение на родителите, които искат да посетят лекцията с децата си, организаторите от списание „Първите 7“ са се погрижили да осигурят аниматори, детски работилници и дори турнир по мини-голф за по-големите деца.

Освен това читателките на Woman.bg могат да се възползват от специална отстъпка от 10%. Ето как:


1. Изпратете и-мейл на office@purvite7.bg със събджект "Отстъпка от Woman.bg", за кой от билетите бихте искали да използвате отстъпката си от 10%.

2. Ще получите проформа-фактура, по която по банков път да преведете сумата.

3. След извършване на плащането, ще получите оригинална фактура, която ще ви служи за документ на входа на събитието.
Ако имате нужда от повече информация, моля не се колебайте да се свържете с организаторите по и-мейл (office@purvite7.bg) или на телефон 0879 971 007 - Светла Димитрова (s.dimitrova@purvite7.bg)

Билети за събитието можете да закупите от тук

Единственото, което трябва да направите, за да се включите в нашата игра и да участвате за една от двете покани, е да отговорите на един лесен въпрос.

Играта продължава от 15.10. 2013 до 20.10. 2013, а печелившите ще бъдат обявени на 21. 10. 2013 г.

Играта приключи