Автор
Woman.bg

Philips Multicooker: Повече свободно време за вас, по-вкусни рецепти за цялото семейство!

Знаете ли, че има начин да приготвяте невероятно вкусни ястия, с които да смаете семейството си, докато същевременно отделяте на близките си хора времето, от което взаимно се нуждаете?

Вече имате възможност да направите вкусните пълнени чушки на баба, докато се радвате на споделени мигове, които до момента, по една или друга причина – например, заради липса на време – сте пропускали.

Запознайте се с Philips Multicooker – Вашият нов и, със сигурност, незаменим помощник в кухнята! Новият мултифункционален уред от Philips ще Ви направи истински вълшебник, защото с негова помощ ще можете да подарите на близките си неподозирано голямо разнообразие от ястия – при това още по-вкусни. Ние знаем, че всяка майка има своите малки тайни и специални рецепти. С Philips Multicooker Вие ще разполагате с уменията на всички майки по света!

Philips Multicooker ще бъде на пазара от 1 ноември. Уредът пристига с 12 различни програми за готвене и 22 настройки за температурата. Дори когато нямате възможност да седнете на масата веднага щом храната е готова, с опцията за поддържане на топлината ястието Ви ще Ви очаква идеално затоплено. Благодарение на 3D технологията за подгряване, топлината се разпределя равномерно, осигурявайки страхотен вкус. Philips Multicooker разполага и с вътрешен съд с дебелина 2 мм, който разпределя равномерно топлината и предпазва от загаряне, както и със специална книжка с рецепти.

Освен всички други предимства, Philips Multicooker ще Ви спечели с уникален дизайн и компактност. Уредът би изглеждал чудесно във Вашата кухня, а освен това се поддържа изключително лесно и без проблем би могъл да пътува с Вас – така че да се чувствате кулинарен вълшебник където и да сте.

Сигурни сме, че вече искате да разберете повече за Philips Multicooker. Можете да го направите на http://www.cooker.philips.bg

И това не е всичко! Точно защото Philips, също като Вас, вярва в качеството на продуктите си, сега разполагате с шанса да тествате Philips Multicooker за период от 60 дни. Ако той не отговори на очакванията Ви, можете да получите обратно заплатената сума!

Bon appétit!