ОВЕН - За родените под този знак отлично допада Ирландски Териер. Те са подвижни и безстрашни кучета, които се отличават с голяма смелост и безразсъдство.

ТЕЛЕЦ - На Телеца се харесват мили и симпатични животни, които може да прегръща и гали. Изборът е много личен и за това не се наемаме да дадем препоръка за конкретен вид или порода. Може да е куче, зайче, чинчила...

БЛИЗНАЦИ - За тях много добра компания ще бъде някое животно, с което могат да си разговарят. Това е папагалът. Тази птица се счита за много умна и се отличава с превъзходна памет. Папагалите могат да запомнят и произнасят много думи и по този начин да общуват със своя собственик.

Бъбривко за Близнаците

РАК - Раците желаят не голямо животно, което може винаги да държат в ръка. Най-подходящи за тях са котките и зайчетата.

ЛЪВ - Оригинални, благородни и игриви животни допадат на сърцето на Лъва. Такива несъмнено са котките - съвършено меки и много подвижни, вечно поставящи се над всички обитатели в къщата. С подобни животни Лъвът се чувства като в компания на същество от неговата порода.

ДЕВА - Девите ценят порядъка и чистотата. На тях им се нравят чистоплътни и дружелюбни животни като гекона.

Най-дружелюбното гущерче е геконът

ВЕЗНИ - Уравновесените и загадъчни Везни с техния изтънчен и изискан вкус харесват животни, които носят хармония и красота.Такива са папагалите те са много добри компаньони и подобряват настроението на собственика си.

СКОРПИОН - Любознателни и впечатлителни Скорпионите често привличат тъмната страна на живота. От домашните любимци те очакват тишина. Такова животно е паякът или подобни екзотични животни - хладнокръвни, незабележими.

СТРЕЛЕЦ - Стрелците са доброжелателни, енергични, предприемчиви искат техните любимци да притежават същите черти. На тях подхожда Кане Корсо. Това са солидни кучета с респектираща физика, но с много дружелюбна натура. Безумно симпатични и енергични на тях са им необходими постоянни разходки, което много подхожда и на Стрелеца.

Привидно страшен, но много дружелюбен и енергиен приятел на Стрелеца - Кане Корсо

КОЗИРОГ - Практичните и амбициозни Козирози очакват дисциплинираност от своя питомец. Немската овчарка със своя ум ,сила и послушание ще им подхожда най-много.

ВОДОЛЕЙ - Със своя необичаен и особен характер Водолеите ще отдадат предпочитание на оригинален, но не голям питомец. Могат да си вземат игуана.

РИБИ - Цветните рибки в аквариум са най-добрите питомци за тях.Луминисцентната светлина и мехурчетата ще ги отвличат от домашната работа и ще им помогнат да се пренесат в един друг загадъчен свят.

Загадка, обгърната от красота - аквариумни рибки за Рибите