Актьорът Аштън Къчър е готов да предложи брак на приятелката си Мила Кунис, след като разводът му с Деми Мур беше финализиран.

Звездата от "Двама мъже и половина" беше въвлечен в буря от проблеми в опит да постигне финансово споразумение с бившата си изгора Деми.

Четете още: Деми Мур: Аштън няма нищо в гащите

Актрисата поиска издръжка от бившия си съпруг, който стана един от най-високоплатените актьори на телевизионния екран.

Първоначално Деми поискала половината от печалбите му, но Къчър възразил, че новосъздаденото му богатство не е общо, тъй като е натрупал милионите след раздялата със съпругата си. Изглежда обаче двете страни са се разбрали за развода.

"Имаше дълги преговори между адвокатите на двете страни за финансовата част на споразумението, най-вече колко й дължи той след брака им. В крайна сметка те постигнаха споразумение, което е приемливо за всички страни", разкри запознатият източник.

Четете още: Деми Мур и Аштън Кътчър се разведоха

Източник, близък до актьора, разкри пред британския вестник "Сън", че неуредиците с бившата му половинка са хвърлили сянка върху настоящата му връзка с Мила Кунис.

"Всички са щастливи, че най-накрая се стигна до споразумение, защото и двамата искат да продължат живота си. Сега Аштън няма никакви пречки и планира в най-скоро време да има нова съпруга в лицето на чаровната брюнетка Кунис, която иска да има семейство и деца, пише БГНЕС.

Четете още: Вижте снимки от почивката на Аштън и Мила в Испания