Възможно ли е прелестта на зимата, която днес ни зарадва, да бъде уловена по един уникално красив и нежен начин? Ние сме на мнение, че може и още как!

Хвърляйки поглед към този уникален апартамент, който по-долу ще ви представим, се убедихме, че независимо от неизбежния кръговрат на сезоните, е възможно да царства спокойствие и безупречен стил във всеки един дом.

Несъмнено първото нещо, което ни направи впечатление, е присъствието на светли тонове. Нежни цветове като бледо розово, бяло, сиво и бледо жълто, ни приветстват във всяко едно помещение.

За да се постигне баланс е добавено тъмно сиво като смела комбинация с основната и светла гама, но главните действащи цветове си остават млечно бялото и светло сивото, които нежно галят окото.

Мебелите в светли тонове внася приятен мек тон на цялостната визия на пространството. Както ще видите млечно белият цвят присъства във всички елементи на помещението. Бялото създава чувство за дълбочина, точно поради тази причина, той е използван за стените и таваните.

Четете още: Къщи от бъдещето: Mimosa Road