Автор
Woman.bg

Кели Роуланд: Знам кой няма да поканя на сватбата

Кели Роуланд наскоро се сгоди, но вече е започнала да планира сватбата.

Първата стъпка от организирането на сватбено тържество е да реши кой няма да бъде поканен. Певицата не е готова със списъка с гостите, но знае кого няма да покани - в общи линии почти никого.

"Наистина искаме да сме само ние и пасторът. Това е. Бракът се състои от точно двама души", казва Кели. Певицата и годеникът й Тим Уидърспуун се сгодиха по Скайп, но все още не са определили дата за сватбата.

"Той ме попита първо по Скайп, а аз отвърнах: "Та ние сме толкова далеч един от друг". Беше толкова късно. Спомням си, че и двамата само се гледахме един друг. Той ме попита и беше просто толкова лесно да кажа "Да", разказва Кели.

Певицата сподели щастливата новина миналия месец в Инстаграм.

Кели Роуланд и годеникът й Тим Уитърспун

Четете още: Кели Роуланд се сгодила в България

Двамата влюбени са единодушни, че искат скромно празненство в тесен кръг.

"Трябва да платиш храната на всички, а аз съм щастлива, че не съм по тези неща. Всеки там ще бъде любопитен и ще се чуди на кой ли дизайнер е роклята ми", казва тя и добавя, че няма планове да организира голям прием или дори празнична вечеря. Така че ако Бионсе и Джей Зи или приятелите на Кели от Х-Фактор очакват покани за сватбата, ще си останат с чакането, пише БГНЕС.