Автор
Woman.bg

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс се събраха

Майкъл Дъглас и съпругата му Катрин Зита-Джоунс са били забелязани на обяд заедно с децата си, освен това са гледали постановка на Бродуей и са ходили на кино.

Двойката, която е женена вече 13 години, бе забелязана заедно за първи път на 22 декември, след като се разделиха през август. Те дори са носили брачните си халки.

Катрин и Майкъл прекарали цял един ден забавлявайки се в Ню Йорк заедно с децата си Дилан и Карис. Семейството е обядвало заедно, след това са отишли на театър и на кино.

Четете още: С Катрин ще станем по-силна двойка

По-рано тази година семейният живот на двойката не изглеждаше толкова щастлив и те решиха да се разделят, за да оценят по-добре брачния си съюз. Въпреки всичко актьорът изглеждаше обнадежден, че ще успее отново да спечели любимата си Катрин обратно.

"Катрин е чудесна. Тя се справя страхотно, днес говорих с нея и току-що получих очарователно съобщение. Наистина се надявам, че ще изгладим нещата между нас", каза Майкъл пред журналисти на церемонията по раздаването на наградите Еми през септември.

Двамата не отбелязаха заедно годишнината от брака си на 25 септември, но актьорът продължи да вярва, че ще се съберат. Изглежда двамата отново са открили любовта.

"Те се смеят и са щастливи в компанията на другия", издава американско списание, пише БГНЕС.

Четете още: Майкъл Дъглас с рак на езика, а не на гърлото