Тъй като повечето фенове на Бионсе вече са пораснали и са пълнолетни, звездата заяви, че не иска повече да бъде образец за поведение. Сега е неин ред да покаже сексуалната си страна.

Поп кралицата рядко разчупва ледената тишина между нея и почитателите й, но наскоро публикува клип от кухнята на професията си със заглавие "Честност".

Четете още: Бионсе направо избухна!

В клипа тя говори за себе си като за образец за поведение и признава, че повече не желае да бъде такъв образец, а иска да изрази сексуалността си.

"Вече съм на възраст след 30-те, а децата, които израснаха с песните ми, вече са възрастни хора. Винаги съм се чувствала отговорна за децата и техните родители. Сякаш това ме задушаваше и не можех да изразя себе си. Правила съм толкова много неща през живота си и в кариерата си, че на този етап вече съм си извоювала правото да бъда себе си и да изразя всяка своя страна", казва тя в документален филм за живота й.

Тези думи на певицата леко объркват феновете й. Нима тя не е изразила себе си в песни като Run the World (Girls), Independent Women или Survivor? Може да се окаже, че тийнейджърските мисли на много вече пораснали нейни фенове са разбити на парчета. Нима не е била секси в предишните си клипове? В Crazy in Love тя се перчи по пода, облечена оскъдно, а в повечето си клипове разтърсва задните си части. В Single Ladies е облечена със силно изрязано трико, а Beautiful Liar е един от най-сексапилните клипове изобщо.

Дали секси страната на Бионсе ще бъде провокативна, дори отблъскваща като Майли Сайръс, или ще я виждаме с разкъсани дънки без горнище като Риана?

Вероятно това е някакъв вид криза на идентичността. Сигурно по този начин Бионсе иска да покаже, че все още е секси като 33-годишна майка, пишв БГНЕС.

Новите видеоклипове на певицата може да не са шокиращи като Wrecking Ball на Майли Сайръс, но със сигурност ще видим една различна нейна страна.

Четете още: Beyoncé е на път да счупи рекорд по продажби