Актьорът Зак Ейфрон няма нищо против секса на първа среща, но признава че започва да се чувства странно, когато усети, че си пада по някой.

26-годишната звезда няма специално правило, когато става дума за интимни отношения с представителките на нежния пол. Той дори смята, че сексът е най-нормалното продължение на отношенията между двама души, които се привличат.

"Сексът е красиво нещо. Не възразявам. Смятам, че всяко свободно момиче притежава нещо специално и индивидуално. Просто намираш тази, с която споделяте общи вибрации. Съдбата прави останалото",коментира в интервю по темата актьорът.

"Повече се притеснявам, когато усетя, че май наистина си падам по определено момиче. Това вече е обезпокояващо", споделя още Ейфрон.

Той се срещаше с актрисата Лили Колинс в продължение на три месеца, но миналата година двамата сложиха край на отношенията си.

"Най-важното нещо в една връзка според мен е честността. Мисля че в началото момичетата не показват истинската си същност. Просто бъдете честни и открити, а това много пъти е най-трудното..", каза актьорът в интервю за американското издание на сп. "Glamour".

Четете още: Голият Зак обиколи Мрежата